Graver Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Witam. Otóż chciałbym się dowiedzieć jakie monitory LCD są obecnie trendy lub jazzy:P A tak na poważnie. Szukam monitora do gier i filmów. Cena tak myślę, że maksymalnie 800zł (oczywiście jeśli coś ew. dużo lepszego za 830 to nie ma problemu). Podawajcie swoje propozycje. Monitor myślę ze 19, 20 lub 21". Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 LG W2252V-PF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 alternatyw w tym przedziale cenowym brak? PS: przepraszam za umieszczenie tematu w złym dziale.. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 To jest bardzo dobry monitor. Alternatyw nie potrzeba :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 (edytowane) Co do pytania, panoramiczny czy nie? Tylko panoramiczny. Mam CTRa normalnego i coraz częściej trafiam na strony WWW przystosowane do monitorów panoramicznych, gdzie na zwykłych te strony się po prostu nie mieszczą... Edytowane 2 Listopada 2008 przez binio21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 (edytowane) a czy w LG W2252V-PF nie uświadczę smużenia podczas szybkich gier akcji (gram głównie w FPS online) EDIT: słyszałem jeszcze, że monitory LCD od LG się "szybko psują", w sklepie komputerowym polecano mi ASUSy, ile w tym prawdy? Edytowane 2 Listopada 2008 przez Damiano69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 (edytowane) 1. Smużenia nie uświadczysz. 2. G... prawda. Asusy nie są złe, ale LG też są dobre. Bierz W2252V-PF. W tej cenie najlepsza opcja. Edytowane 2 Listopada 2008 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 A tak się głupio spytam , czym się różni V-PF od TQ-PF ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damikk Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 a co powiecie o takim monitorze ?? Samsung SMT200 Producent Samsung Przekątna (cale) 20" Rozdzielczość 1680x1050 Matryca TFT/TN Format 16:10 Kontrast 20000:1 Jasność 300 cd/m2 Czas reakcji 2 ms Kąt widzenia (poziom) 170° Kąt widzenia (pion) 160° Rozmiar plamki bd Złącza 15-pin D-Sub, DVI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 (edytowane) Co do tego LG to kumpel go ma i monitor jeśli chodzi o jakość obrazu to jest bardzo dobry jak wszystkie dziś w tej cenie zresztą, ale jakość jego wykonania i wygląd tego monitora mi osobiście się nie podobają. Co do Samsunga SMT200 to oglądałem go niedawno w media expert i jest piękny, naprawdę ładny monitorek, nie miałem co prawda okazji zobaczyć jakości obrazu ale pewnie nie będzie gorsza a nawet pewnie trochę lepsza niż na moim samsungu sm2032bw który ma bardzo dobry obraz. Edytowane 2 Listopada 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 A tak się głupio spytam , czym się różni V-PF od TQ-PF ? V ma wejście HDMI, którego TQ nie ma. T200 się nie opłaca. 2 cale mniejszy i wcale nie jest lepszy od LG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Za tyle to LG lub Nec. Nic lepszego niż TN w tej cenie nie znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 O jakim modelu NEC mowa ? Ja w tej cenie, co ten LG W2252V-PF nie widzę NEC'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Fakt nie spojrzałem na ceny... Nec 900>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...