Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Witam, mam zamiar zrezygnować z normalnej grafy - integra wystarczy do moich potrzeb a komp będzie z pewnością ciągnął mniej prądu. Jaką płytę główną możecie polecić pod C2D? Potrzebuję: - możliwości regulacji vcore (raczej w dół, abym mógł zjechać z procem) - złącza DVI - wysokiej stabilności - w miarę dobrej wydajności Znalazłem ASUSA z GF7100, co o niej sądzicie: http://www.komputronik.pl/Plyty_glowne/Asu...y,id,49729,s,1/ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinek Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Właśnie zastanawiam się nad podobną płytką, tylko, że od MSI P6NGM-FD. Do tego celek E1200 i raczej 1GB ramu. Może ktoś coś więcej powiedzieć o tych płytkach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Tańsza niż ta, którą ja mam na oku. Z tego co czytałem to jest chyba ok, tylko nie ma regulacji vcore :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinek Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Tańsza niż ta, którą ja mam na oku. Z tego co czytałem to jest chyba ok, tylko nie ma regulacji vcore :/ Masz na myśli tego ASUS, czy MSI? Chodzi mi o regulację Vcore. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Ani ta ani ta chyba tego nie ma - w obu instrukcjach nie ma o tym słowa. Ale zamówiłem MSI - znalazłem na allegro nieużywane za 110zł + wysyłka, najbogatsza wersja z DVI więc IMO okazja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 http://www.allegro.pl/item469451788_ecs_p4...i_komputer.html cudów w biosie raczej niema co się spodziewać, ale za to cena zachęcająca. Może sam jedną pod media center wychaczę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 No dobra fajnie ale co to ma do tematu? Ta płyta nie ma zintegrowanej grafy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...