Cisse17 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 cze znowu ja ponownie mam problem mam abita KN9 i chce kupic jakis porzadny dysk. moj problem polega na tym ze to mobo nie obsluguje saty II i nie moge znalesc nic porzadnego na sate I. mozecie pomoc ??? najlepiej byloby cena a wydajnosc i troche zeby mogl zapisac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubace Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 cze znowu ja ponownie mam problem mam abita KN9 i chce kupic jakis porzadny dysk. moj problem polega na tym ze to mobo nie obsluguje saty II i nie moge znalesc nic porzadnego na sate I. mozecie pomoc ??? najlepiej byloby cena a wydajnosc i troche zeby mogl zapisac Z tego co wiem to SATAII jest kompaktybilna w dół czyli dysk SATAII Ci podejdzie ;) Samsung 400gb HD403LJ Od dawna używam samsungów i są ekstra ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...