Sniper Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Słuchawki nauszne pełne do 80 - 100 zł z przeznaczeniem głównie do grania w UT i sporadycznie słuchania muzyki. Chciałbym aby ładnie odzwierciedlały dzwięk 3D. Jaki model polecacie ? (Takie typowe izolatory od świata zewnętrznego) :) Jeżeli to pomoże w wyborze to piszę jakie mam "nagłośnienie" kompa: - SB Audigy Sorround 5.1 - Creative Inspire 6700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 http://www.technics.com.pl/tech_item.php?id=76 mam je juz rok jestem b zadowolony z nich , ladny bas ,czysty dzwiek i najwazniejsze ze sa bardzo wygodne , na innych sluchawkach po godz. zaczynaly uwierac ,a w tych moge siedziec przy kompie b dlugo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Ja mam SBC HP 550 philipsa i też nie narzekam. Bardzo fajne słuchawki i nie drogie (zapłaciłem 100zł w hurcie). Jak chcesz info to wpisz sbchp550 w wyszukiwarce na stronie philipsa (www.philips.com) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VILQ Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Jakis czas temu nabylem sluchawki AIWA HP-X222. http://www.aiwa.com.pl/new/sklep-produkt.h...t=HP-X222&skl=t Dalem cos kolo 80 pln w L'eclercu. Bardzo wygodne i swietnie separuja od otoczenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Ja 2 dni temu kupiłem philips HP195. Duże, ładnie grają i mało kosztują 34.99 w MediaMarkt... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Monacor MD 4400 - git słuchawki jak na tą cene. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 http://www.technics.com.pl/tech_item.php?id=76 mam je juz rok jestem b zadowolony z nich , ladny bas ,czysty dzwiek i najwazniejsze ze sa bardzo wygodne , na innych sluchawkach po godz. zaczynaly uwierac ,a w tych moge siedziec przy kompie b dlugo rowniez polecam Technics'a - mam od ~ 3lat model RP-F200 (poprzednika RP-F290) i do kompa sa OK ale nie zwracalem przy kupowaniu uwagi na jedno - na "miekki" palak i niestety musialem sam wykombinowac cos zeby sluchawki nie uwieraly w glowe po paru godzinach grania - wec radze zwracaj na to uwage :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 a ja ci polece sluchawki senchausera. ctr 2534-d . bedziesz pod wrazeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 a ja ci polece sluchawki senchausera. ctr 2534-d . bedziesz pod wrazeniem. chyba Sennheiser'a :!: ale jakis dziwny model - nie moge go nigdzie odszukac :!: zreszta nie wydaje nie sie zeby mozna dostac sluchawki tej firmy za 100zl :( (niestety) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Bardzo dobrze izoluja od swiata zewnetrznego sennheisery PX 200 - model jest skladany - daja etui - sa to sluchawki zamkniete ale nie na cale malzowiny tylko ze do nich przylegaja - tyle ze dosyc drogie (ok 200zl). Ale na serio - nic nie slychac na zewnatrz co sluchasz, ani ty nikogo nie slyszysz - a dzwiek - miodzio. Mialem do wyboru te albo PMX 60 (takie zza kark) i wybralem te zza kark bo czesto jezdze na rowerze i one sie bardzo dobrze trzymaja glowy - dzwiek tez wypas ale PX200 wiekszy :) - ale gdyby tamte byly zza kark to bym sie nie zastanawial i doplacil te 50zl roznicy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...