Skocz do zawartości
Sniper

Słuchawki do grania (ew. muzyki) w cenie do 80 - 100 zł ?

Rekomendowane odpowiedzi

Słuchawki nauszne pełne do 80 - 100 zł z przeznaczeniem głównie do grania w UT i sporadycznie słuchania muzyki. Chciałbym aby ładnie odzwierciedlały dzwięk 3D. Jaki model polecacie ? (Takie typowe izolatory od świata zewnętrznego) :)

Jeżeli to pomoże w wyborze to piszę jakie mam "nagłośnienie" kompa:

- SB Audigy Sorround 5.1

- Creative Inspire 6700

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.technics.com.pl/tech_item.php?id=76

mam je juz rok jestem b zadowolony z nich , ladny bas ,czysty dzwiek i najwazniejsze ze sa bardzo  wygodne , na innych sluchawkach po godz. zaczynaly uwierac ,a w tych moge siedziec przy kompie b dlugo

rowniez polecam Technics'a - mam od ~ 3lat model RP-F200 (poprzednika RP-F290) i do kompa sa OK ale nie zwracalem przy kupowaniu uwagi na jedno - na "miekki" palak i niestety musialem sam wykombinowac cos zeby sluchawki nie uwieraly w glowe po paru godzinach grania - wec radze zwracaj na to uwage :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja ci polece sluchawki senchausera. ctr 2534-d . bedziesz pod wrazeniem.

chyba Sennheiser'a :!:

ale jakis dziwny model - nie moge go nigdzie odszukac :!:

zreszta nie wydaje nie sie zeby mozna dostac sluchawki tej firmy za 100zl :( (niestety)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dobrze izoluja od swiata zewnetrznego sennheisery PX 200 - model jest skladany - daja etui - sa to sluchawki zamkniete ale nie na cale malzowiny tylko ze do nich przylegaja - tyle ze dosyc drogie (ok 200zl). Ale na serio - nic nie slychac na zewnatrz co sluchasz, ani ty nikogo nie slyszysz - a dzwiek - miodzio. Mialem do wyboru te albo PMX 60 (takie zza kark) i wybralem te zza kark bo czesto jezdze na rowerze i one sie bardzo dobrze trzymaja glowy - dzwiek tez wypas ale PX200 wiekszy :) - ale gdyby tamte byly zza kark to bym sie nie zastanawial i doplacil te 50zl roznicy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...