Skocz do zawartości
_bartx

Dwa Kontenerki Na Nb ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem pokazać dwie rureczki na NB zrobione przeze mnie w ostatnim czasie. Pierwsza była robiona dla konkretnej osoby (właśnie leci za ocean), a drugą zrobiłem, bo materiału miałem akurat na dwie :wink: Druga również idzie w najbliższym czasie na sprzedaż.

Wymiary: rura 35 mm, spód 45 mm średnicy 32mm wysoki, cały kontener ma 17,5 cm i 560g wagi B-)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Wymiary: rura 42 mm, spód 48 mm średnicy 32mm wysoki, cały kontener ma 15 cm i 600g wagi B-)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Edytowane przez BArt_X

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thx :rolleyes: W zasadzie to nie ma co pokazywać za bardzo, do pierwszego kontenera zestaw wyglądał tak:

Dołączona grafika

Dogadałem się z kupującym tak, ze załatwi sobie izolkę, śruby i wywierci dziury, bo trochę niecierpliwy był :wink: Zapinka jest z poliwęglanu, backplate z nierdzewki. Śruby i izolacja są w drodze, pod koniec tego tygodnia powinny być, także myślę, że będzie to lepiej wyglądało B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kean -> Grubość dna 17-21 mm, ścianki 5 mm.

Załączam fotkę jak to wygląda już zapinką:

Dołączona grafika

W sumie to by go nawet można było zamontować na procka, tylko zapinkę trzeba by było zmienić :wink: Pewnie i tak by się lepiej sprawował niż te zwykłe kontenery z ~10 mm dnem. Kontener jest na sprzedaż, jak nie pójdzie to najwyżej go sobie zostawię i sam będę na nim kręcił :wink:

Edytowane przez BArt_X

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi