Kristof Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Czy wie ktos moze jak sprawdzic wersje softu w tym telefonie? oraz drugie pytanie mam PLUSA a telefon byl z IDEII simlock sciagniety po kodach mozliwe jest zeby nie dochodzily mi smsy od operatora?zadzownilem do BOK-u i tam mi mowia ze wysylaja mi 3 smsy ktore skonfiguruja: WAP,MMS i GPRS mam je zapisac i bedzie OK. Tylko ze juz 2 razy dzwonilem a smsy zadne nie doszly. Z netu mi normalnie dochodza wiec czy przyczyna jest ze to jednak telefon IDEII a karta PLUSA czy moze cos nie jest ustawione? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 a ty mozesz wysylac SMSy???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristof Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 a ty mozesz wysylac SMSy???? tak bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 W mordenke nie mam pojecia. Sprawdz ustawienia SMSow moze jest cos nie tak. Jakas mala glupota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristof Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 W mordenke nie mam pojecia. Sprawdz ustawienia SMSow moze jest cos nie tak. Jakas mala glupota. no wlasnie niby wszystko ok heh sam juz nie wiem co jest :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...