logitech55 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Witam Dzisiaj kupiłem gigabyte 9800gt zalman i chciałbym ją maksymalnie podkręcić. Do ilu udało się wam podkręcić GPU, shadery i pamięć. I ile macie punktów w 3dmark 06. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Sporo info w sumie ;] Na powietrzu?? - Jakim, moze na wodzie albo FC Jaka zasilka?? Po co CI wyniki z 3dsmarka?? Zaleza od sprzetu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logitech55 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Chłodzone powietrzem zalman (modelu nie znam). Zasilacz chieftec 450W Chciałem porównać punkty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Wiesz majac np proca ktory slicznie ogranicza i tak niepodkrecona grafike nic nie porownasz ;] Chcesz porownan wejdz na www.futuremark.com i tam sobie poprzegladaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 (edytowane) Hehe , az jestem w szoku , ze mod nie zamknal tematu i nie skierowal w temat o tej grafie :D I to jeszcze odbywa sie bezbolesnie :D Edytowane 7 Listopada 2008 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...