DarkB Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Mam problem nie wiem czy mam Radeona 9100 L czt 9100 zwykłego, bo na pudełku nic nie pisze, ale taktowanie w powerstripie jest ramy 184 a procek 250 ale słyszałem że w powerstripach niektórych może źle pokazywać, jakim programem moge sprawdzić tatkotwanie zegara, ale jakiś konktretny do Ati. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 PO CO TYLE TOPICOW ZALOZYŁEŚ ?!?!?!?!?!?! :[ WYKASUJ POZOSTALE !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lama Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 zdejmij obudowe i zobacz jak wyglada karta, jak jest waska i dluga to jest to L :P a jak jest szerokosci (hm jak by to okreslic fachowo) tej metalowej plytki na ktorej masz wyjscia do monitora i tv-out to masz full 9100 ;]]]]] eh dziwne wyjasnienie ale chyba skapujesz ;P co do podkrecania i spr taktowania lepiej uzyj rage 3d tweak (for ati) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 zdejmij obudowe i zobacz jak wyglada karta, jak jest waska i dluga to jest to L :P a jak jest szerokosci (hm jak by to okreslic fachowo) tej metalowej plytki na ktorej masz wyjscia do monitora i tv-out to masz full 9100 ;]]]]] eh dziwne wyjasnienie ale chyba skapujesz ;PI tu się mylisz, wymiary nie są regółą, choć nie ma pelnych 9100 na mniejszym pcb, ale są L na normalnym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...