vENiZE Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Witam Przymierzam się do zakupu telewizora za oceanem. Szczególną moją uwagę przykuł sklepik SecondAct: http://www.secondact.com/product/FPT6374RB Jak bezpiecznie go kupić? Jak by wyglądała sprawa wysyłki do Polski? Jak bezpiecznie za niego zapłacić? Czy może lepiej skombinować kogoś, żeby go odebrał osobiście i prywatnie mi wysłał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Tak z ciekawości. Tv w Stanach mają system NTSC, a u nas jest PAL. Będzie to chodziło w Polsce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 AFAIK tyczy się to tylko wbudowanego tunera telewizyjnego (a może i nawet nie). Wszystko po HDMI powinno działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 jesli bedzie na zlaczu cyfrowym - bedzie dzialac... najbezpieczniej to kupic przez jakis renomowany sklep z gwarancja na us/eu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniosz Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 (edytowane) Samsung FPT6374 63 inch 1080p Plasma HDTV - Refurbished Refurbished znaczy że z naprawy, lekko uszkodzony(rysa) lub ktos go zwrócił . Jestes pewien ze chcesz taki sprzet. O gwarancji to zapomnij. Edytowane 16 Listopada 2008 przez maniosz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Wiem co to znaczy :) Odkąd sięgam pamięcią - a najstarszy sprzęt elektroniczny jaki zagościł u mnie to magnetowid Sanyo z 1992r. Bezproblemowo działa do dziś (tylko raz na pół roku przeczyścić głowicę i działa jak ta lala), choć oczywiście już nie jest używany za często (a i tak na rodzinnych obiadkach większą furorę robi "Miś" z VHS niż Bond z BR). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...