Skocz do zawartości
hzAAAA

Najtańsza Płyta Głowna Pod My Computer Lub Gigabyte K8ne ?

Rekomendowane odpowiedzi

Mialem plyte gl : Gigabyte K8NE ale sie spalila i musze cos jak najszybciej kupic nowego, Poprostu byle jaka plyta glowna byle by byla najtansza i zeby wszystko hulało na czyms takim:

-1gb/400 ddr ram

-geforce 6600 128mb

-Sempron 2600+

-obudowa Midi ATX 350W

gwarancja mi wygasla na plytke takze.... Poradzicie cos proszę :) ?

moze orientujecie sie ile teraz kosztuje Gigabyte K8NE ? Bo na allegro nawet takiego czegos nie ma he oO :_

z gory dzieki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wchodzę na Allegro...a tam nic konkretnego z PCI-E na s754. Bo za 2xxzł NIE opłaca się nic do tego PC dokładać.

Jest K8NE ale musisz czekać... http://www.allegro.pl/item478909990_plyta_...na_polecam.html

Miałbyś kasę na zmianę platformy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie nie nie : tak naprawde chodzi o to ze ja ten komputer sprzedaje ziomkowi za smieszne pieniadze, bo jest to juz staryyy "grad" a jemu to pasuje , i chce mu doradzic jakas "najtańszą z możliwych płyt głownych " pod te podzespoly podane przeze mnie wyżej .

to jak w mojej i ziomka sytuacji najlepiej byłoby kupic ta używaną z allegro: ?

http://www.allegro.pl/item478909990_plyta_...na_polecam.html

bo nowa K8NE to wydatek okolo 1xx zł a ten sprzet sprzedaje za troszke mnie niz 200zł takze...........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi