hzAAAA Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Mialem plyte gl : Gigabyte K8NE ale sie spalila i musze cos jak najszybciej kupic nowego, Poprostu byle jaka plyta glowna byle by byla najtansza i zeby wszystko hulało na czyms takim: -1gb/400 ddr ram -geforce 6600 128mb -Sempron 2600+ -obudowa Midi ATX 350W gwarancja mi wygasla na plytke takze.... Poradzicie cos proszę :) ? moze orientujecie sie ile teraz kosztuje Gigabyte K8NE ? Bo na allegro nawet takiego czegos nie ma he oO :_ z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Wchodzę na Allegro...a tam nic konkretnego z PCI-E na s754. Bo za 2xxzł NIE opłaca się nic do tego PC dokładać. Jest K8NE ale musisz czekać... http://www.allegro.pl/item478909990_plyta_...na_polecam.html Miałbyś kasę na zmianę platformy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hzAAAA Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 nie nie nie : tak naprawde chodzi o to ze ja ten komputer sprzedaje ziomkowi za smieszne pieniadze, bo jest to juz staryyy "grad" a jemu to pasuje , i chce mu doradzic jakas "najtańszą z możliwych płyt głownych " pod te podzespoly podane przeze mnie wyżej . to jak w mojej i ziomka sytuacji najlepiej byłoby kupic ta używaną z allegro: ? http://www.allegro.pl/item478909990_plyta_...na_polecam.html bo nowa K8NE to wydatek okolo 1xx zł a ten sprzet sprzedaje za troszke mnie niz 200zł takze........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Powiedzmy że niezbyt opłacalny interes... Tak bierz tego Gigabyta, cena nie powinna przekroczyć 100zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hzAAAA Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 drożej raczej nikt czegos takiego nie kupi ? prawdaż ? a nie oplaca mi sie tego trzymac w pokoju w kącie bo po co... a kaska zawsze jakas jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...