Ivnz00 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Witam Siostra chciała by sprzedać swój desktop i kupić laptopa. Jako że na sprzęcie znam się jedynie "jako tako". Więc o radę proszę znających się i rozeznanych w tematyce hardware'u. Stwierdziłem że najwygodniej będzie jak po prostu użyję Everest Home do stworzenia raportu sprzętu oraz osiągów. Dam go tutaj jako pliki *.htm Proszę o wycenę sprzętu. Raport_sprzetu.htm Report_osi__g__w.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Płyta+Procek+Pamięć+Grafika+HDD Nie dałbym więcej jak 300-350zł. Monitor też coś w tych granicach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Proszę następne takie prośby o wycenę kierować do przyklejonego tematu : http://forum.purepc.pl/kupic-f59/Wycena-Sp...go-t281482.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivnz00 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Uuu nie wiedziałem że taki topic istnieje. Będę pamiętał. Sopel serio takie śmieci ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Ja bym go na części sprzedawał . NP. Taki Athlon 64 3200+ to bardzo chodliwy sprzęt na allegro. 1024mb DDR'ek też swoje warte ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...