abuuuu Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Witam!obecnie posiadam GF8800 GTS evga 320mb na chłodzeniu HR03 z taktowaniem 650/1600 .Moge ją pyknac za 400zł i dołozyc 200zeta MAX ,widziałem ze mozna juz wychaczyc za tą sume 9800 GTX ale czy jest sens ?zauwaze róznice w ogole ?:) czekam na sugestie ewnetualnie co do innej karty która mogłbym zakupic dziekuje za pomoc i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) Różnica będzie spora! Ewentualnie Radek hd4870 Proca kręcisz?-może przydusić gtx-a Troszkę mało pamięci.. Edytowane 17 Listopada 2008 przez Sopel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 albo może HD 4850 ... jeżeli Ci nie przeszkadza :rolleyes: 4870 mają ceny z chmur <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Może faktycznie przesadziłem... ten x2 nie poradzi sobie z hd4870 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuuuu Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 proca mam zamiar pokrecic w koncu mam odpowiednią płytke do tego :)apropo własnie poluje tez na zasilacz, 500w Seasonic S12 albo 520 Corsair HX dadzą rade chyba co ?w przeciagu roku mam zmiar zmienic na 4 procki i chciałbym juz miec spokoj z zasilaczem bo ten juz teraz nie daje rady ;) ps.przegrałem aukcje dzis o Seasonic S12 =600w o 2.5zł :((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 O to Ci chodzi? I chyba zmieniasz na 4 rdzenie a nie procki,lol... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuuuu Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 sopel no tak 4 rdzenie :))z tej złosci mi adrenalina skoczyla i pisze bzdury :D tak chodzi mi o ten zasilacz styknie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Styknąć styknie ba,pociągnie GTXa w sli... Gorzej z gwarą i wielką niewiadomą co do żywotności/stanu tych zasilaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuuuu Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 tak wlasnie kukam i widze ze 8800 Ultra tez mozna wychaczyc juz do 600zł więc to chyba bedzie najtrafniejszy wybór w tej kategori cenowej ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 tak wlasnie kukam i widze ze 8800 Ultra tez mozna wychaczyc juz do 600zł więc to chyba bedzie najtrafniejszy wybór w tej kategori cenowej ???albo gdzieś taniej upolujesz 88GTX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) Ałaa... Prędzej 8800GTS 512mb (g92) Po OC będzie wydajniejsza,z resztą 88gt po OC czasem daje popalić Ultrze... Ultra,prądożerna i nieopłacalna. To samo 8800GTX Edytowane 17 Listopada 2008 przez Sopel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeDpl Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Styknąć styknie ba,pociągnie GTXa w sli... Gorzej z gwarą i wielką niewiadomą co do żywotności/stanu tych zasilaczy.Jeżeli nie są to używki to śmiało możesz brać, to bardzo dobrej jakości zasilacze! Mam 3 lata Seasonic 350W nie pamiętam jaki model, powiem tylko tyle nawet przy OC napięcia to skała. Jeśli chodzi o głośność to mój dysk twardy Seagate 320 GB Barracuda 7200. seria 10 jest o wiele głośniejszy( a to dla tego że zasilacza nie słychać w ogóle ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...