Skocz do zawartości
abuuuu

Czy Jest Sens Zamieniac Grafe ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!obecnie posiadam GF8800 GTS evga 320mb na chłodzeniu HR03 z taktowaniem 650/1600 .Moge ją pyknac za 400zł i dołozyc 200zeta MAX ,widziałem ze mozna juz wychaczyc za tą sume 9800 GTX ale czy jest sens ?zauwaze róznice w ogole ?:)

czekam na sugestie ewnetualnie co do innej karty która mogłbym zakupic

dziekuje za pomoc i pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

proca mam zamiar pokrecic w koncu mam odpowiednią płytke do tego :)apropo własnie poluje tez na zasilacz, 500w Seasonic S12 albo 520 Corsair HX dadzą rade chyba co ?w przeciagu roku mam zmiar zmienic na 4 procki i chciałbym juz miec spokoj z zasilaczem bo ten juz teraz nie daje rady ;)

ps.przegrałem aukcje dzis o Seasonic S12 =600w o 2.5zł :(((

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Styknąć styknie ba,pociągnie GTXa w sli... Gorzej z gwarą i wielką niewiadomą co do żywotności/stanu tych zasilaczy.

Jeżeli nie są to używki to śmiało możesz brać, to bardzo dobrej jakości zasilacze! Mam 3 lata Seasonic 350W nie pamiętam jaki model, powiem tylko tyle nawet przy OC napięcia to skała. Jeśli chodzi o głośność to mój dysk twardy Seagate 320 GB Barracuda 7200. seria 10 jest o wiele głośniejszy( a to dla tego że zasilacza nie słychać w ogóle )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi