rotfl1 Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 (edytowane) Witam, chciałem bardzo serdecznie zaprosić do rejestracji na forum komputerowo-webmasterskim http://www.komputeromaniak.net Aktualne statystyki: Nasi użytkownicy napisali łącznie 4,529 postów w 594 tematach Mamy 165 zarejestrowanych użytkowników Ostatnio zarejestrowanym użytkownikiem jest easyrider Dlaczego nasze forum? Dość spory kurs programowania w Pythonie, miła atmosfera, wiele tutoriali (tych lżejszych i tych cięższych), zakątek graficzny,mozliwość darmowej reklamy strony/ forum/ bloga... tak naprawdę co chwilę nowe konkursy w których do wygrania są rangi, lub też inne nagrody... Serdecznie pozdrawiamy oraz zapraszamy, Administracja forum http://www.komputeromaniak.net Edytowane 20 Listopada 2008 przez rotfl1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Przynajmniej forum ma paru userów. Rzadkość w tych czasach. Poprawcie top - przyciski z prawej się pokrzywiły (Opera 9), logo + obrazek wyglądają trochę nie z tej epoki. Napisałbym tez coś o obłościach ogólnie, ale to moja subiektywna ocena ("co kto lubi"). ja te? chce umie? Poniższe zapytania odpalajcie po nawiązaniu połączenia z bazą: SET CHARACTER SET tu_odpowiednia_wartość SET NAMES tu_taka_sama_wartość Powinny ruszyć polskie krzaki. Istnieje oczywiście ewentualność, że posypały się podczas importu/eksportu, więc może ktoś się skusić o poprawianie ręczne w PMA. Z treścią trochę kiepsko. Pierwszy post > all. Ktoś tam dobrze napisał, że to niebezpieczne. Ja bym raczej proponował używać mod_rewrite, zamiast pisać takie potworki :s W sumie całość to poziom pre beginner raczej, przy czym niewiele jakichkolwiek skryptów (bo głównie skrypty przeglądałem) napisanych samodzielnie. Tutorial na używanie include w php mnie rozwalił. Chcecie użycie każdej funkcji opisywać? W grafice tzw. żenua. Niektórym zamiast PS z powodzeniem wystarczy irfanView i paint.net. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...