Gosu Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Mam pamiątki jak w podpisie,zastaniwam się czy nie kupić np tych http://www.allegro.pl/item481940508_2gb_a_...ed_vitesta.html w końcu jest róznica między 800 mgz a 1066,i z tego co wiem to pamiatki moga mi ograniczać o/c mam nadzieje ze szybsze już nie powinny. Jakieś sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 tak, sprawdz czy to p5qc zdzierzy w ogole jakies szybsze ramki ;-). praktycznie a nie teoretycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Dziwne pytanie zadałeś :-) Przecież ona obsluguje i wszytskie ddr2 i ddr3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...