jacenty101 Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 gdy odtwarzam niektóre filmy sa w nich duże zielone plamy,,,tak jak by cienie uniemozliwiające ogladanie,,,,co to może być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 zainstaluj ffdshow i wszystko jasne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty101 Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 ok,zainstalowałem i jest ok,,dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WUJEK DR. Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 ok,zainstalowałem i jest ok,,dziękiTy [cenzura - marco]oglądasz te pirackie filmy i co ty sobie myślisz bo posypujesz sobie [cenzura - marco] papryką a jak nie to wracasz doo domu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty101 Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 ok,zainstalowałem i jest ok,,dziękiTy gnoju oglądasz te pirackie filmy i co ty sobie myślisz bo posypujesz sobie fiuta papryką a jak nie to wracasz doo domu bardzo inteligentna uwaga ,,,,,,,tak trzymaj :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 No i gratuluje kolejny Pan do listy banow gratulujemy Panu WUJEK DR. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...