Dunaj Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 aha co do tico sie nie wypowiadam do matiza tez ale Seicento SUPER AUTO GRATULACJE nie zastanawiaj sie tylko biez!!!!!!NO,.... przynajmniej jeden mnie podtrzymał na duchu, :):):) Dzięki, Macho !!!! Też sądze że lepszy od Matiza czy Tico, a co do UNO to właśnie mój wujaszek kupił sobie niedawno UNO 0.9l i owszem był zadowolony ale tylko z tego że miał więcej miejsca, wózek mu niestety ukradli i kupił sobie SC 1.1 i jest jeszcze bardziej zadowolony bo ma ciut mniej miejsca, ale za to do setki przyspiesza w 14.5 :) a nie jak w Uno w 23sek. :( więc dziwi mnie wcześniejsza czyjaś wypowiedź na temat osiągów Uno nawet z większym silnikiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 poprostu sie nie znaja pozdrawiam i gratulacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Taaaa.....uwierz w FIAT-a. A moja wiedza i zainteresowanie motoryzacją od 13 lat to nic. Tak trzymać. Co do UNO 60 S- 13.9 s/100 Km/h 57 KM 160 KM/h - teraz weź katalog i zobacz swojego i porównaj. O wersjii 1.4 75 KM to już wogóle- 172 km/h przyśpiesznie 11.9 s do 100 km/h ( jeździłem- bardzo fajnie przyśpiesza ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 nie mieszajcie chłopakowi zapraszam na www.centomania.pl tam jest forum i zobaczysz co ci poleca chłopaki oni wiedza najlepiej pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 nie mieszajcie chłopakowi zapraszam na www.centomania.pl tam jest forum i zobaczysz co ci poleca chłopaki oni wiedza najlepiej pozdrawiam Już wiele zamieszać się nie da :) Kasę wpłaciłem, auto przerejestrowałem, kredyt wziąłem, ubezpieczenie załatwiłem, Autko odbieram w piątek o 14.00 :):):) a radio jakie ???? Chyba sam prędzej ocenię, ale ważne, że Clarion to jednak Mercedes wśród samochodowego audio :):):) No tylko głośniczki będę musiał dokupić bo fabrycznie są montowane tylko dwa z przodu no i raczej nie nadzwyczajne więc o głośniczkach za rozsądną cenę też możecie napisać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...