ZeDpl Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Witam !! Mogę nabyć nową płytę główną abit IN9 32X-MAX WiFi za 270 zł. Zamierzam za niedługo kupić cały zestaw i tu mam właśnie pytanie. Ponieważ jest to dość stary model bo z przed ponad 1,5 roku i nie wiem czy warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Ja bym zamiast tego wolał Asusa P5QL PRO... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeDpl Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Po prostu myślałem że to dobra okazja. Te wszystkie dodatki :lol: No i to że to w swoim czasie była to high-end owa płyta. (ale to bez sensu, wiele jest rzeczy które w swoim czasie były najlepsze, a teraz to przeżytek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...