damikk Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 co sadzicie o tej karcie ? karta w przystpnej cenie obsluguje HD opengl 3 szkoda tylko szyny 64 bit ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Powiem ci ze trafiłem na wersie 128 BIT na chipie S25 ( czemu nie 27 ? ) Tu testy 440GTX ( suuper GTX 64 bit szyna DDR3 ) http://www.techpowerup.com/reviews/S3/Chrome_440_GTX/9.html Moze w koncu sie obudza .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peedro Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Ja w czasach radków 9600 kupiłem w icompie niejaką S3 deltachrome i najbardziej śmieszyło to że dodawany do zestawu CMR 4 rwał na tej karcie :lol:, wymieniłem ją na Radeona Mobility 9600 (64MB DDR przy samym chipie graficznym :D) i śmigało o niebo lepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...