tpalarczyk Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 (edytowane) pomocy System Windows nie może załadować sterownika urządzenia dla tego sprzętu. Sterownik może być uszkodzony lub nieobecny. (Kod 39) Edytowane 10 Marca 2009 przez tpalarczyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpalarczyk Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Mam SP3 i zdarzlo mi sie to juz 3 raz. Za kazdym razem konczy sie reinstalka. Nie ma na to mocnego? Za skuteczne rozwiazanie place przelewem 10zl, wiesz jak, to w 30s masz 10zl! Zawsze dzieje sie to jak odlaczam aparat lub dysk spod USB. Pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 (edytowane) Możesz spróbować nowszy bios - f6 f8, wyłącz usb data storage detect. Ale pewnie rozwiązaniem będzie .. klawa na usb. 3237014[/snapback] Tak ale ja mam klawe na usb... na ps2 tez nie dziala. No to jeżeli bios nie wymieniony to co najmniej na f6. Usb data storage detect dać na disabled, w prawdzie to miesza przy starcie restartując ustawienia oc i powodując dualboot wtedy, gdy urządzenie jest podłączone do usb a opcja na enabled, ale może to ma związek ? Bios nie pomógł, no to usb i tak dalej na disabled [; Edytowane 11 Marca 2009 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpalarczyk Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Tak ale ja mam klawe na usb... na ps2 tez nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...