lucius Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 hej , moja dziewczyna chce sobie kupic kompa . nie ma za bardzo kasy a raczej nie chce jej za wiele wydawac ( zreszta ja i tak uwazam ze w jej wypadku nie jest to tego warte ; ) . komp ma sluzyc do gier wiec musi byc w miare dobry , czyli poszlo by z 3k gdyby kupic calego nowego . ja w styczniu sprzedaje kompa i kupuje nowego wiec sie zastanawiam czy mozna by uzyc moich starych czesci do budowy kompa dla niej . tj : gdyby wsadzic do takiego kompa moje: mobo : abit ip35-e ram : 2x1gb ocz platinium 800mhz pcu : 2180 + dyski , naped i bude . kupic nowa zasilke - Pentagram CAV-620 grafike : gtx260 core216 i 1xgb ocz platinium 800 zastanawiam sie czy moj proc krecony na 3.2/2.2 by wyrobil i czy reszta w postaci mobo i ramu by pasowaly. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Zamiast tego GTX260 lepszy będzie radek hd4870 1GB. Proc na początek ok ale 3,5GHz by musiało być by grafiki nie ograniczyć. Reszta wg mnie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...