przeciwnik Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 czy RIVA TNT2 MODEL 64 PRO bedzie działać na płycie SOLTEK SL-75 FRV KT 400 ? ponoć obsłóguje ona AGP 4 -8 , ale może i i RIVA na AGP X2 będzie działać ? pytam dlatego że mam możliwość pożyczenia karty, bo obecnie mój GEFORCE jest w reklamacji :cry: i jeszcze jedno pytanie mam, czy nic się nie stanie jak RIVe TNT2 MODEL 64 PRO włoże do w sumie nowoczesnego kompa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Ta Riva ma chyba AGP 4x. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 ma agp x2 sprawdzalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 dobra pożyczyłem od sąsiada karte i niestety nie działa :( komp się uruchamia a monitor nie :( może trzeba coś przestawić w biosie ? o ile pamiętam to mam AGP ustawione na auto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Ta Riva ma chyba AGP 4x.CHyba to pchla. Riva TNT2 M64 ma na 100% AGP 4x, wiem, bo sam taka mialem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 dobra pożyczyłem od sąsiada karte i niestety nie działa :( komp się uruchamia a monitor nie :( może trzeba coś przestawić w biosie ? o ile pamiętam to mam AGP ustawione na auto.Kup nową kartę. KT400 obsługuje wyłącznie AGP 1,5V, a karta, którą masz, potrzebuje 3,3V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Ja mialem walsnioe na tym Soltku Rive TNT2 M64 i przez miesiac na niej jechalem :) I wssystko bylo OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 dzięki serdeczne za szybką odpowiedz. ale chyba nic się nie stało płycie głównej jak wsadziłem rive ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 nawet jesli masz agp2x to płyta powinna wykryć walnij defalut biosu [zworką] włuz karte o powinno smigać ;) karta ta rusza na bank nawet voodoo banshee która ma tylko agp 2x rusza na tym mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...