ice2k9 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Witam !! Prosiłbym o radę w tej sprawie, mianowicie chciałbym kupić kartę graficzną i zasilacz ponieważ to uległo uszkodzeniu. Zastanawiałem się nad GF 9600 GT lub Radkiem HD4670 i zasilaczem Chieftec 450 W. Proszę o podpowiedź co lepiej opłaca się kupić być może inna konfiguracja w każdym bądź razie cena max 600 zł. Mój sprzęt to : Pentium IV 3,75 2 GB DDR-2 Asus P5ND2 SE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Na twoim miejscu sprzedałbym procka i to mobo i złożył coś ekonomicznego na P31+jakiś procek i do tego grafa, zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice2k9 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 (edytowane) Sprzedaż ani wymiana procesora ani mobo absolutnie nie wchodzi w grę. Zakup karty i zasilacza innej opcji nie ma. Edytowane 3 Grudnia 2008 przez ice2k9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 To kup 8800GS i do tego MC-350ATX. Wszystko mocniejsze będzie ograniczone jeszcze bardziej niż ten GF. IMHO ja jednak bym wsadził najwyżej 8600GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Sprzedaż ani wymiana procesora ani mobo absolutnie nie wchodzi w grę. Zakup karty i zasilacza innej opcji nie ma. Doradziłem Ci to dlatego że ten Pentium IV jest już stary i będzie ograniczał nową kartę. Przesiadka na taniego dwu jajowca i lekkie podkręcenie go, dałoby Ci dużego kopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...