Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Do tej pory uzywalem klawiatury logitech ultrax flat i myszki razer diamondback 3g, wczesniej krait i logitech g3. Ta klawiatura jest do niczego. Co troche psuja sie przyciski i trzeba je wyjmowac i wkladac na nowo + bardzo latwo je zepsuc. Co do myszy... Myszy razera bylyby dla mnie idealne gdyby nie to, ze przyciski padaja w zastraszajaco szybkim tempie a nie mam zamiaru wysylac ich na gwarancje do 3-4 miesiace.

Czego oczekuje od myszki.

- musi dobrze lezec w rece

- miec co najmniej 2 przyciski po bokach, do ktorych bede mogl przypisac "home" i "end" na www

- nie ma prawa gubic sie przy szybkich ruchach

- NIEZAWODNOSC

Czego oczekuje od klawiatury:

- podobnie jak wyzej, niezawodnosc bardzo wazna

- w miare cicha

Myszki bez zadnych a4techow itp badziewi

z gory dzieki.

Cena malo wazna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mysz - Razer DeathAdder. Mam praktycznie od dnia premiery <początek 2008>, katuję ją codziennie :-) i działa bez zarzutu. Przyciski boczne duże i wygodnie ułożone, w ręce leży idealnie i się nie gubi.

Co do klawiatury się nie wypowiadam.

Edytowane przez Night_Bird

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat jezeli chodzi o darth vadera to nie wiem czy slynie z niezawodnosci.

Zestaw dla ciebie to:

imo 1.1A - 55zl - http://allegro.pl/item493942321_microsoft_...ylka_w_24h.html

klawiatura Dell - ~50zl - http://allegro.pl/item497257536_dell_klawi...tandardowy.html

Klawiatura jest praktycznie niezniszczalna.

Co do myszy to jest dobrze wykonana z duzych solidnych czesci, z tego co sie orientuje tez sa dlugowieczne. Z tym ze jest dosc duza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość DancingShadow

co do myszki w sumie można by zaproponować jeszcze tego wyśmienitego i w dodatku taniego ak-47 albo 748 z bocznymi przyciskami :) problem polega że kolesiowi nie pasi, trudno nie wie co traci, tak poza tym logitech g3 to bardzo dobra myszka z tym, że niezbyt szybka, tak myślę myślę i nasuwają się mi jeszcze roccat kone i ikari laser/optical

ta klawiaturka della jest naprawdę bdb, tak samo zresztą jak i proponowana myszka :)

Edytowane przez DancingShadow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi