wjfkdl Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Do tej pory uzywalem klawiatury logitech ultrax flat i myszki razer diamondback 3g, wczesniej krait i logitech g3. Ta klawiatura jest do niczego. Co troche psuja sie przyciski i trzeba je wyjmowac i wkladac na nowo + bardzo latwo je zepsuc. Co do myszy... Myszy razera bylyby dla mnie idealne gdyby nie to, ze przyciski padaja w zastraszajaco szybkim tempie a nie mam zamiaru wysylac ich na gwarancje do 3-4 miesiace. Czego oczekuje od myszki. - musi dobrze lezec w rece - miec co najmniej 2 przyciski po bokach, do ktorych bede mogl przypisac "home" i "end" na www - nie ma prawa gubic sie przy szybkich ruchach - NIEZAWODNOSC Czego oczekuje od klawiatury: - podobnie jak wyzej, niezawodnosc bardzo wazna - w miare cicha Myszki bez zadnych a4techow itp badziewi z gory dzieki. Cena malo wazna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 (edytowane) mysz - Razer DeathAdder. Mam praktycznie od dnia premiery <początek 2008>, katuję ją codziennie :-) i działa bez zarzutu. Przyciski boczne duże i wygodnie ułożone, w ręce leży idealnie i się nie gubi. Co do klawiatury się nie wypowiadam. Edytowane 5 Grudnia 2008 przez Night_Bird Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Akurat jezeli chodzi o darth vadera to nie wiem czy slynie z niezawodnosci. Zestaw dla ciebie to: imo 1.1A - 55zl - http://allegro.pl/item493942321_microsoft_...ylka_w_24h.html klawiatura Dell - ~50zl - http://allegro.pl/item497257536_dell_klawi...tandardowy.html Klawiatura jest praktycznie niezniszczalna. Co do myszy to jest dobrze wykonana z duzych solidnych czesci, z tego co sie orientuje tez sa dlugowieczne. Z tym ze jest dosc duza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DancingShadow Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 (edytowane) co do myszki w sumie można by zaproponować jeszcze tego wyśmienitego i w dodatku taniego ak-47 albo 748 z bocznymi przyciskami :) problem polega że kolesiowi nie pasi, trudno nie wie co traci, tak poza tym logitech g3 to bardzo dobra myszka z tym, że niezbyt szybka, tak myślę myślę i nasuwają się mi jeszcze roccat kone i ikari laser/optical ta klawiaturka della jest naprawdę bdb, tak samo zresztą jak i proponowana myszka :) Edytowane 6 Grudnia 2008 przez DancingShadow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...