Skocz do zawartości
michalak

WGK lol

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj byłem na WGK i wróciłem jak zawsze z ulotkami,

zobaczcie jaką ciekawą ofertę znalazłem :

1

2

Najbardziej podoba mi się zestaw DODGE z duronem i Subaru z GF2MX

Czego to ludzie nie wymyślą

P.S.

Przepraszam, że nie zoptymalizowałem fotek(mają po 20kB)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:!:

co do nazw to troche pomieszali choc pomysl calkiem fajny - ale IMO do zestawow za 3 kafle powinni dawac jakies lepsze "skorupy" (jak oni to nazywaja) - np MAYBACH powinien byc w jakiej aluminowce wtedy nazwa by pasowala a tak MAYBACH z karoseria FIAT'a :lol: a do HUMMERA to powinni dac jakiegos "pancernego" BIGTOWER'a (jak stare ADAX'y AT) bo co to za "karoseria" ktora mozna powyginac w rekach :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, widzę ten sklep z mojego okna... .

Czyli spod sklepu widac twoje okna.. hyh.. cos te moderatory nieostrozne ;]

a co do cennika ( tego fot.1.) to ktos go pisal po trawie... :/ Jak mozna napisac MOBO, FLOP, RAM... ?? Jaki kolo ktory ( wstepne zalozenie ze kupujacy zestaw nie umie sam sobie zlozyc kompa - bo nie umie:D ) bedzie to czytal bedzie wiedzial o co sprzedajacemu chodzi ;] Czyzby sie potencjalny kowalski mial sugerowac marka samododu ?:D

ps.1 przepraszam all kowalskich

ps.2. skoda 120l rox! :D

pzdr. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam jeszcze kilka innych śmiesznych ulotek

polecam sie wybrać na WGK

A co do cen to p4 2.4GHz kosztował na jednym stoisku 865zł a na drugim 720. Są duże wachania cen.

I jeden gościu wmawiał mi że zwykłe Kingstony są lepsze od GeIL-i bo są testowane w fabryce na podkręcanie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi