michalak Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Dzisiaj byłem na WGK i wróciłem jak zawsze z ulotkami, zobaczcie jaką ciekawą ofertę znalazłem : 1 2 Najbardziej podoba mi się zestaw DODGE z duronem i Subaru z GF2MX Czego to ludzie nie wymyślą P.S. Przepraszam, że nie zoptymalizowałem fotek(mają po 20kB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 ciekawe czy mają fiaty 126 p :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Fajnie im wyszło że Lamborghini jest tańsze od Jaguara, Aston Martina i Lotusa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Pojecia o kompach maja tyle samo co o samochodach. :D Ale nazwy to chyba z miesiac wymyslali. Najlepsze jest to ze za 2 miechy Lada bedzie drozsza od Porshe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 kupel do kumpla - jakiego masz kompa ?? - lamborgini :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Hehe fajne, ktoś miał ciekawy pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Heh, widzę ten sklep z mojego okna... - ceny maja przeciętne. Nie czepiajcie sie nazw - przecież to nie ma żadnego znaczenia, a pomysł nawet mi się podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Hehe, mi się najbardziej podoba HUMMER - Celeron 1,7GHz ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 hehe, te ulotki, to staaaare sa! juz w lutym byly, a zapewne i wczesniej ;] ale....spox ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 :!: co do nazw to troche pomieszali choc pomysl calkiem fajny - ale IMO do zestawow za 3 kafle powinni dawac jakies lepsze "skorupy" (jak oni to nazywaja) - np MAYBACH powinien byc w jakiej aluminowce wtedy nazwa by pasowala a tak MAYBACH z karoseria FIAT'a :lol: a do HUMMERA to powinni dac jakiegos "pancernego" BIGTOWER'a (jak stare ADAX'y AT) bo co to za "karoseria" ktora mozna powyginac w rekach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 do hummera, to powinna byc jaka serwerowka niska! najlepiej ze stali nierdzewnej wzmacniana tytabnowym stelarzem ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Heh, widzę ten sklep z mojego okna... . Czyli spod sklepu widac twoje okna.. hyh.. cos te moderatory nieostrozne ;] a co do cennika ( tego fot.1.) to ktos go pisal po trawie... :/ Jak mozna napisac MOBO, FLOP, RAM... ?? Jaki kolo ktory ( wstepne zalozenie ze kupujacy zestaw nie umie sam sobie zlozyc kompa - bo nie umie:D ) bedzie to czytal bedzie wiedzial o co sprzedajacemu chodzi ;] Czyzby sie potencjalny kowalski mial sugerowac marka samododu ?:D ps.1 przepraszam all kowalskich ps.2. skoda 120l rox! :D pzdr. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 żeby wiećej takich pomysłów mieli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 a mi sie te ceny troche drogie wydaja !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 mam jeszcze kilka innych śmiesznych ulotek polecam sie wybrać na WGK A co do cen to p4 2.4GHz kosztował na jednym stoisku 865zł a na drugim 720. Są duże wachania cen. I jeden gościu wmawiał mi że zwykłe Kingstony są lepsze od GeIL-i bo są testowane w fabryce na podkręcanie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...