eska34534 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 A więc tak: miałem trochę cennych danych na dysku. Następnie usunąłem partycje gparted i założyłem nowe. Jak odzyskać dane z tamtych partycji( to parę plików), jakim programem. Z tego co się orientowałem to istnieje parę do tego komercyjnych ale mnie interesuje freeware bo komercyjnym za darmo nie odzyskam;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 ja używałem PC File recovery czy coś takiego. Nie wiem czy z usunietej partycji odtworzy (ma skanowanie sektorów), bo robiłem tylko przywracanie usuniętych plików. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 (edytowane) Partition Find and Mount - free Jeżeli dane są bardzo cenne, to wcześniej zrób kopię posektorową dysku i odzyskuj z kopii. edit Programem możesz spróbować przywrócić poprzednie partycje. Edytowane 11 Grudnia 2008 przez rosolini Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moorgan Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 ja polecam program Recover My files,bardzo prosty w obsłudze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...