deymen Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 (edytowane) Witam, Może pomyślicie, że to kolejny z podobnych tematów, jednak tak - czytałem wiele waszych ocen itd, jednak interesuje mnie konkretna odpowiedź na moje zapytanie. Otóż chcę zakupić słuchawki do max. 200 zł. Jako że naprawdę mam czułe ucho, cenię czystość, płynność i każdy szczegół utworu, więc jestem trochę wymagający. Słucham przeważnie vocal trance, czasem hh fazka najdzie :) Co byście mi poradzili ? Chciałbym ażeby były to słuchawki bezprzewodowe, a tak na marginesie czy jest jakaś zależność między kablowymi a bezprzewodowymi ? Proszę o dobrą radę, jakieś zestawienie. Pozdr ! Edytowane 11 Grudnia 2008 przez deymen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 (edytowane) 1. 3167614[/snapback] Otóż chcę zakupić słuchawki do max. 200 zł. Jako że naprawdę mam czułe ucho, cenię czystość, płynność i każdy szczegół utworu, więc jestem trochę wymagający. Słucham przeważnie vocal trance, czasem hh fazka najdzie :) Co byście mi poradzili ? Chciałbym ażeby były to słuchawki bezprzewodowe, a tak na marginesie czy jest jakaś zależność między kablowymi a bezprzewodowymi ? Te dwie rzeczy wykluczają się. Zależność? Oba typy odtworzą muzykę, natomiast będzie duża różnica w jakości dźwięku. Nie ma na masowym rynku (pomijam profesjonalne mikroporty estradowe, bo nie wiem jak z ich wiernością przekazu) bezprzewodowych słuchawek, które mogłyby dorównać w jakości kablowym słuchawkom przeciętnej klasy. Podstawowe pytanie oprócz limitu cenowego który podałeś: słuchawki do domu, czy na zewnątrz? Zamknięte (izolujące), czy otwarte (najczęściej wygodniejsze)? Edytowane 11 Grudnia 2008 przez KHOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 tu jest temat o sluchawkach http://forum.purepc.pl/Audio-f63/Sluchawki...&start=2130 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...