GoLo Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 :cry: :cry: :cry: :cry: Witam all... ...wiecie moze co da sie zrobic jezeli na grafie a dokladniej na stykach(trzech) zlazla(poodpryskiwala z podkladu metalowego i teraz zamiast zulto-pomaraniczewe sa szare) mi miedz i przez to mam smieci na ekranie i sie winda nie odpala. Czy jezeli bym nalozyl na to klej do laczenia mostkow na duronach to by pomoglo? a moze sa inne sposoby na to? lub to nie tego wina... :cry: :cry: Z gory dzieki za pomoc. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 odkurzacz w dłoń , sprubuj odkurzyć agp (moze ci do srodka wlecialo i połączyło styki) , i odkurz tez styki karty tez mogly sie polaczyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Juz to robilem i nic nie dalo ciagle to samo. a... i grafe sprawdzalem na 2 innych kompach(bylo to samo). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 a karta na gwarancji , jak tak to sprubuj wymienic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 To jest GF256 SDR bez gwarancji :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Cytat :cry: :cry: :cry: :cry: Witam all... ...wiecie moze co da sie zrobic jezeli na grafie a dokladniej na stykach(trzech) zlazla(poodpryskiwala z podkladu metalowego i teraz zamiast zulto-pomaraniczewe sa szare) mi miedz i przez to mam smieci na ekranie i sie winda nie odpala. Czy jezeli bym nalozyl na to klej do laczenia mostkow na duronach to by pomoglo? a moze sa inne sposoby na to? lub to nie tego wina... :cry: :cry: Z gory dzieki za pomoc. Pozdr. Z tego co wiem to styki nie są z miedzi tylko ze złota. Jeżeli faktycznie masz uszkodzone styki to się nie dziw,że takie są tego efekty. Ale stało się :( Faktycznie sprobój jakiegoś kleju elektroprzewodzącego.A może spróboj po prostu 'narysować' te pola jakimś miękkim ołówkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Dzieki za poprawke co do zlota :) bede pamietac ołówek nic niedal chociaz grubo go nawalilem i dokladnie zeby sie nie laczyly probowalem roznymi i bylo to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Sprobuj tasma klejaca ponaklejac te przerwy pomiedzy sciezkami, a nastepnie cieniutkim pedzelkiem naniesc klej, zeby odtworzyc urwane sciezki. Dobrze bylo by gdybys ten klej elektro przewodzacy mial w miare rzadki, tak zebys nie nawalil "klockow" czy "walkow" w miejscu tych sciezek. Polecam klej z firmy Technicoll "Silver Glue 082" Electronic on wlasnie sluzy do malowania brakujacych sciezek, wprawdzie do ogrzewania szyb w aucie, ale moze i do Twojwj grafy sie nada ? TUTAJ masz linka do oferty "klejowej" Technicolla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Stki są pozłacane, jeżeli zeszło samo złoto to spróbuj papierem ściernym takim 1000-2000 przeszlifować. Jeżeli jednak nie masz tych styków no to będzie większy problem i ołówek raczej nie pomoże, spróbuj lakieru przewodzącego, ale musisz odizolwać kawałek ścieżki polakierowanej. Lakier musi dobrze wyschnąć, bo inaczej będziesz miał go w AGP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 zrob metode jak na athlonach XP. Wiesz chyba gdzie jest to opisane? www.tomshardware.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 ELECTON 40AC ELPOX 15 Te dwa kleje sa na 4maxcool - jakies sgestie ktory wybrac?. reed~XP innych niebylo jezeli znasz stronke gdzie dostane Silver Glue 082" Electronic to daj linka PS. Ale zdzieraja za ten klej - 17zł za kilka gramów!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Cytat ELECTON 40AC ELPOX 15 Te dwa kleje sa na 4maxcool - jakies sgestie ktory wybrac?. reed~XP innych niebylo jezeli znasz stronke gdzie dostane Silver Glue 082" Electronic to daj linka PS. Ale zdzieraja za ten klej - 17zł za kilka gramów!!! U mnie mozna go kupic w markecie OBI ale tez kosztuje 23 zl za 2 gramy, mimo to , to dobry klej, duzo metalicznego srebra zawiera linka Ci nie zapodam, bo nie wiem gdzie go sprzedaja online, powinienes miec ten market w Dabrowie Gorn. Jak nie to zapraszam do Bytomia :) (na granicy Chorzowa i Bytomia) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...