_Vip_ Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Proc smiga calkowicie bez problemowo tak jak w podpisie.Ale dzis cos mnie wzielo i chcialem sobie porownac wydajnosc proca przy taktowaniu 12.5x166 ,a tu dooopa.komp nie startuje.Zmniejszylem fsb na 133 i dalej doopa.Macie jakis pomysl ,bo mi juz sie wszystkie skonczyly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 a jak z mnożnikami od x11.5 do x12? Działają? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 a jak z mnożnikami od x11.5 do x12? Działają? tak,bez problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 jak mi cos niedziala to robie CLEAR CMOS , i najczesciej pomaga , a jak ci to niepomoze to daj fsb na dipach 140mhz moze pomoze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 jak mi cos niedziala to robie CLEAR CMOS , i najczesciej pomaga , a jak ci to niepomoze to daj fsb na dipach 140mhz moze pomoze Mozesz mi powiedziec po co mi fsb140 8O ,Problem polego na tym ze nie odpala mi mnoznik 12.5 wszystko inne gra i bucy i od kilku miechow slicznie biega na 11x190.No...ale i tak dzieki za pomoc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 190fsb na drv5?? nocoty , ale masz szczescie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 a co do fsb , to niezrozumialem , myslalem ze masz problemy z fsb a nie z mnoznikiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...