Kalwas Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Czy ma ktoś programik do zminy częstoliwości proca konkretnie FSB pod windowsem. Kiedyś miałem Soft FSB ale na nForce on nei dziala, a żadnego programu nie moge znaleść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 najlepiej zawsze zmieniac z poziomu biosu a nie paprac sie jakimis programikami sam kiedys kozystalem ze speedfana i cpufsb ale zawieszaly mi czesto kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 QbaS, patrząc na konfig i ogólny poziom postów Kalwasa można odnieść wrażenie, że on doskonale wie, że FSB najlepiej zmieniać z poziomu BIOS'a, ale z jakiegoś powodu potrzebuje windowsowego softu. Przez chwilę bawiłem się CPU cool, ale ponieważ nie było mi to do niczego potrzebne, nie trwało to na tyle długo, żeby dojść do konkretnych wniosków...o ile dobrze pamiętam, to jest to kombajn, ma też odczyty z sensorów i mase innych dupereli. Nie wiem, czy wersja do której podaje linka ma już obsługę PLL nForce'a- próbuj :) A oto nadchodzi link: http://www.podien.onlinehome.de/CPUCOOL.HTM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Jak EPOX ci nie dal takiego programu to prawdopodobnie nic podobnego nie znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...