Ralfo Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 (edytowane) Musze "na szybko" kupić jakieś mobo pod am2 w miarę tanie (pod X2 600+ 125W), na allegro aktualnie wypatrzyłem takie coś Gigabyte GA-M55plus-S3G Asus M2N Którą lepiej wybrać? [EDIT] Oczywiście będzie raczej bez OC, ma być stabilnie i bez problemów. Edytowane 16 Grudnia 2008 przez Ralfo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 (edytowane) Troszke biedne te mobasy.Jezeli nie bedzie oc,to Asus bedzie ok.stabilne mobo i problemow z nim nie ma,ale bios niestety ubogi. Zainteresuj sie ta: http://sklep.matisoft.pl/product_info.php?products_id=23611 Tania,dobra i pokrecic jeszcze mozna,no i integre ma. Edytowane 16 Grudnia 2008 przez grzeg255 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralfo Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Cóż, faktycznie wygląda ciekawie i nie droga a więc zamówiłem, mam nadzieje że będzie mi dobrze slużyć, dziękuje za rade ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...