FumFel_20 Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Witam. Dostałęm właśnie tą kość.Kupiona jako noname we włoszech.Mam ją i owszem bym chętnie sprawdził , ale jade na 250w codegenie wieć boje sie nawed ją wsadzać .Czy ktoś może maiłz nią stycznosć? POdaje oznaczenia: rc56d081ta0-27bc 0313 Szukałem na google i znalazłem tylko jakieś tajwńskie strony z których nic ni wyczytałem . Czy ktoś może takimi operował? dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Witam. Dostałęm właśnie tą kość.Kupiona jako noname we włoszech.Mam ją i owszem bym chętnie sprawdził , ale jade na 250w codegenie wieć boje sie nawed ją wsadzać .Czy ktoś może maiłz nią stycznosć? POdaje oznaczenia: rc56d081ta0-27bc 0313 Szukałem na google i znalazłem tylko jakieś tajwńskie strony z których nic ni wyczytałem . Czy ktoś może takimi operował? dzięki ja mam taka kostke ale nie wiem czy takie same oznaczenia ma, sprawdze jak przyjde do domu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 o bardzo bym był wdzięczny :) Wiec czekam........... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Noi nie napisał :) To ja cos napisze.Testowałęm te pamieci dzisiaj w nocy.Pamieći się kręcą do bani.Przy dodaniu +0.3V poszły 190mhz przy timingach na normal.Na cas 2 chądzą ale jest dużo błędów.Dla niedzielnego podkręcacza będą ok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Noi nie napisał :) To ja cos napisze.Testowałęm te pamieci dzisiaj w nocy.Pamieći się kręcą do bani.Przy dodaniu +0.3V poszły 190mhz przy timingach na normal.Na cas 2 chądzą ale jest dużo błędów.Dla niedzielnego podkręcacza będą ok :) Czyli dla Ciebie w sam raz... Skoro i tak te kingstony na winbondach miałeś na 175. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...