luckyx Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 (edytowane) Dzisiaj z nikad wyskoczyl mi problem Spooler Subsystem App podczas drukowania pdf'a. Zeszlo mi na to godzina, plus polaczenie z infolinia HP (dla ktorej remedium na wszystko jest nowa instalacja systemu..). Koniec koncow zainstalowalem drukarke od nowa, podrukowalem troche dokumentow, wracam do rzeczonego pdf'a i ..... znowu. Bufor w narzedzaich systemowych sam sie wylacza przy wydruku tego pdf. Sam plik nie jest specjalnie duzy, 50mb calosc chcialem wydrukowac kilka stroni to nie naraz. Drukowalem pdfy po 200mb i bylo ok. Co moze byc przyczyna, malo ram w drukarce? edit: dobra uzywanie alternatywnego softu wpedzi mnie szybciej do grobu, zapomnialem dodac ze uzywalem skad nikad doskonalego pdfviewer. Tak swietnego ze sie wywala co chwile przy ww zadaniu. Stary acrobat 8.1 nie wie co to spooling problem ;). Thread radzilbym zostawic jako ze w necie jest mnostwo nierozwiazanych watkow o tym problemie, a linka podesle infolini hp Edytowane 16 Grudnia 2008 przez luckyx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...