hexor97 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Witam.Zamierzam kupin Nowa karte graficzna z seri 8800, 9600, 4650 ,4670 X1950 Jest jedna rzecz co mnie cholernie intryguje bo mój znajomy ma radka PALIT X1950PRO 512Mb 256bIT i karta ta ma dodatkowe zasilanie z zasilacza. A moj zasilacz niema czegos takiego(bo obecnie dzialam na tej wbudowanej w płyte).Wiec chcialbym co byscie mi powiedzieli cos wiecej na ten temat to jest jakos wpinane do zasilacza i jest to w zestawie z karta czy jak??bo wydaje mi sie to koniecze w niektorych kartach? A zasilacz to prawdopodobnie taki sam;/ http://allegro.pl/item510926207_msutang_ky...law_taniio.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Są przejściówki z 2 złącz molex: http://www.allegro.pl/item503730461_przejs...gr_na_pcie.html Ale raczej lepiej kupić lepszy zasilacz który już ma takie złącze i mamy wtedy pewność, za jego jakość przy inwestycji w lepszą grafikę będzie wystarczająca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hexor97 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 dzieki Ci wielkie za pomoc:) a powiedzcie mi czy ten zasilacz nie uciagnie tego zestawu czy jak... bo jest nowy z obudowa niedawno kupiony i na gwarancji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieger69 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ja tam w ogóle nie montowałbym sprzętu na takim zasilaczu, ale może się nie znam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu_ Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Niestety czeka Cię wymiana zasilacza, obecny nie dość, że nie da rady to jeszcze może Ci narobić niezłej kaszany w kompie np. spalić co ważniejsze podzespoły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnoManiac Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Jak będziesz chciał kupić 4650 lub 4670 to zasilacza nie musisz wymieniać, a nawet kupowac przejsciowki, bo karta tego nie wymaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 ale ten zasilacz to maksymalne gowno...gorszy nawet od pudelkowych codegenow..... zadnych mustangow tracerow i innego iboxa...to sie nadaje tylko na smietnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...