Komixx Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 (edytowane) Witam, mam następujący problem, otóż podczas grania w jakąś gre ktora ma troche wieksze wymagania głośniki zaczynaja mi harczeć, treszczeć i Bóg wie co jeszcze. Zaznaczam od razu że to nie jest na pewno wina karty dźwiekowej (Creative X-fi Elite-Pro) poniewaz gdy podlaczam sluchawki bezpośrednio do panelu karty do wszystko jest ok, a gdy podlacze do pilocika od głośników (Creative GigaWorks ProGamer 5.1 G500 , lecz dwa przednie zamienilem jakis czas temu na glosniki Kody z przyczyn lepszego, czystszego odsluchu podczas tworzenia muzyki :D ) mam to samo harczenie w słuchawkach . Wcześniej gdy mialem innego kompa to wszystko było OK, dopiero po zmianie cześci pojawil sie ten problem ( głownym podejrzanym jest zasilacz :unsure: ) Moja konfiguracja: proc: E6550 mobo: DFI LanParty Blood Iron P35-T2 ramy: 2x2gb patriot 800mhz LLK grafa: EVGA 8800gts 512mb zasiłka: Tagan 380W Proszę o porady... Dodaje jeszzce probki dzwiekowe z Cod2 i Cod:Waw http://www.speedyshare.com/366971503.html zaznaczam jeszcze ze harczenie jest nawet gdy dzwiek jest sciszony na maksa (tzn dzwieku z gry nie ma, a harczenie w glośnikach jest) Edytowane 20 Grudnia 2008 przez Komixx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Może listwa siada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...