VooDoo Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Witam wszystkich:) Otóż mam mały problem bawiąc się kapilarą złamałem ja :blink: Czy jeśli stanie się coś jeżeli ja polutuje? Czy nie wpłynie to na wydajność układu? Czy poprostu kupić już nową? Za wszystkie odpowiedzi dzięki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Możesz włożyć w rurkę miedzianą o wymiarach wewnętrznych takich jak zewnętrzne kapilary i wtedy polutować [oczywiście nie cyną]. No i musisz uważać, żeby kapilara była w pełni drożna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Tak oczywiście wiem że nie cyna:) tylko lutem twardym:) a wpłynie to na pogorszenie drożności układu i spadek temperatur? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 (edytowane) chyba chodziło Ci o wzrost temperatur... nie powinno Edytowane 20 Grudnia 2008 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Tak oczywiście wiem że nie cyna:) tylko lutem twardym:) a wpłynie to na pogorszenie drożności układu i spadek temperatur?Na tym odcinku będzie miało wpływ na giętkość ssącej. Ale będzie to raczej niezauważalne przy układaniu ssącej na CPU/GPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Dziękuje za odpowiedz:) :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...