Skocz do zawartości
trollek

Obudowa ~300 Zł

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz zostało mi wybrać jakąś fajna obudowę.Na pewno zależy mi na ciszy!

Witaj. Jeżeli priorytetem jest cisza, to unikaj wszelkiego rodzaju okien, dużej ilości kratek i siatkowanych front paneli. I wiadomo, im grubsze blachy tym lepiej. Konkretnych modeli nie chcę podawać, gdyż to kwestia indywidualna, ale kierując się tymi wytycznymi na pewno wybierzesz coś z podanych przez innych pozycji. I anteca 300 nie polecam. Dobra buda, ale do cichego pc się nie nadaje.

Ten cm 690 sprawia wrażenie solidnej obudowy i spełnia te wymienione wyżej wymagania co do "cichości" ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak masz czas do stycznia to polecam popatrzec na allegro, mozna kupic obudowe za pol ceny albo i taniej bo sa czeste licytacje bez ceny minimalnej.

Sam wlasnie kupilem:

http://obudowy.info/produkty.php?id=2979&a...goria_id=0&

za 130pln od madtech_pl

tylko pewnie troche na przesylke poczekam teraz swieta potem inwentaryzacje wszedzie itp itd... ale tez kompa dopiero w styczniu skladam wiec bedzie ok :)

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trolek na poczatku ten koles poprostu zle zamontowal zasilacz :P potem to zmienil :] ale jezeli bedziesz chcial wentylatorem do gory to nic sie nie stanie :)

"Chodzi o to ze jak obudowa sie zapadnie w miekkim dywanie, to zablokuja sie wloty powietrza na spodzie obudowy"

noi wyszlo na to ze ja mialem troche racji i trolek xD

Edytowane przez raczyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi