raczyk Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 no cóż może ja to źle zrozumiałem ale w takim razie po co by pisał na miękkim ?xD przeciez kurz bedzie lecial z każdego dywanu xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollek Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Hmm nie wiem:P nie ważne xD Z dyskusji na temat obudowy przerzuciliśmy się na dywany xD to jaki dywan chłopaki proponujecie ?:> Jakieś linki :P? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczyk Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 http://forum.pclab.pl/index.php?showtopic=315212 tutaj masz troche zdjec tego CM :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Chodzi o to ze jak obudowa sie zapadnie w miekkim dywanie, to zablokuja sie wloty powietrza na spodzie obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollek Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 o!wielkie dzięki za linka:)Super zdjęcia! Widzę że nie którzy wolą montować zasilacz wentylatorem do góry:P Wtedy im z dywanu syfu nie ssie xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 (edytowane) Teraz zostało mi wybrać jakąś fajna obudowę.Na pewno zależy mi na ciszy!Witaj. Jeżeli priorytetem jest cisza, to unikaj wszelkiego rodzaju okien, dużej ilości kratek i siatkowanych front paneli. I wiadomo, im grubsze blachy tym lepiej. Konkretnych modeli nie chcę podawać, gdyż to kwestia indywidualna, ale kierując się tymi wytycznymi na pewno wybierzesz coś z podanych przez innych pozycji. I anteca 300 nie polecam. Dobra buda, ale do cichego pc się nie nadaje. Ten cm 690 sprawia wrażenie solidnej obudowy i spełnia te wymienione wyżej wymagania co do "cichości" ;) Edytowane 21 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phoos Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 jak masz czas do stycznia to polecam popatrzec na allegro, mozna kupic obudowe za pol ceny albo i taniej bo sa czeste licytacje bez ceny minimalnej. Sam wlasnie kupilem: http://obudowy.info/produkty.php?id=2979&a...goria_id=0& za 130pln od madtech_pl tylko pewnie troche na przesylke poczekam teraz swieta potem inwentaryzacje wszedzie itp itd... ale tez kompa dopiero w styczniu skladam wiec bedzie ok :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczyk Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 (edytowane) trolek na poczatku ten koles poprostu zle zamontowal zasilacz :P potem to zmienil :] ale jezeli bedziesz chcial wentylatorem do gory to nic sie nie stanie :) "Chodzi o to ze jak obudowa sie zapadnie w miekkim dywanie, to zablokuja sie wloty powietrza na spodzie obudowy" noi wyszlo na to ze ja mialem troche racji i trolek xD Edytowane 22 Grudnia 2008 przez raczyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...