Bondarev Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Otóż tak. Dostałem w swoje łapy drukarkę hp 895cxi. Podłączyłem przez usb, zainstalowalem sterownik usb, stery do drukarki i niby wszystko w sprawie software jest ok bo komp ją poprawnie wykrywa. Jednak po włączeniu cały czas miga dioda od tonerów. Przy jakiejkolwiek próbie drukowania czegoś jest zero reakcji po czym wyskakuje info że drukowanie nie powiodło się. Dodam jeszcze że pojemnik na tusze co jakieś 10sek. podryguje sobie w lewo i wraca. Przy włączaniu drukarki mam odgłos z komputera, taki jak przy podłączaniu czegoś do usb. Skończyły mi się pomysły już co jest nie tak i liczę, że ktoś mi pomoże rozwiązać ten problem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Może elektronika w tuszach jest uszkodzona? Trzeba by wsadzić nowe i sprawdzić czy zadziała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bondarev Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 No właśnie w tym problem, że tusze są nowe, dopiero co je kupiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 A to już gorzej :/ A próbowałeś np wyciągnąć zbiorniczki z tuszem i delikatnie przetrzeć na nich styki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bondarev Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Przecierałem co się dało oprócz tych miejsc co się "nie przeciera". Dziwi mnie trochę to podrygiwanie pojemnika. No i czy to jest normalne, że przy właczaniu drukarki mam odgłos taki jak przy wykrywaniu plug&play? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...