pysiul86 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witam bardzo proszę was o pomoc w doborze monitora dla dziecka 12 letniego. Główna pasja dzieciaka to gry komputerowe, ciągle gra w gierki. ma bardzo dobrą kartę graficzną z DVI także elegancko. Preferujemy coś z LG ale jaki model najlepiej zakupić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suslik Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 To co ja ostatnio: LG W1952TQ w Agito za 485zł. Nic lepszego nie znajdziesz. Jeżeli nie będziesz miał tych 485zł to poszukaj L1942, ale według mnie nie warto. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiul86 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 i poweidz mi jak sobie radzi w gierkach ? dobrze jest rozdzielczośc jego obsługiwana natywna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meehoweck Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Dobrze sobie radzi, bo mam wersję 22" i jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiul86 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 a na 19 calowym da rade pgorac w natywnej rozdziałce zgadza sie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zależy od karty graficznej i gry, jakieś najnowsze mogą stanowić problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiul86 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 wiesz dzieciak ma taka sama karte graiczna jak ty wlasnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meehoweck Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Więc w rozdziałce 1440 sobie poradzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Jesli gra to znaczy ze juz cos ma (jakis monitor), jesli ma 12 lat i juz jego pasja sa gierki to zle...ja bym mu rolki kupil porzadne i ochraniacze w tej cenie.... a nie lepszy monitor (wtedy to juz wogole gry go wciagna).. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 wiesz dzieciak ma taka sama karte graiczna jak ty wlasnie No to w natywnej sobie poradzi z każdą gierką. Jesli gra to znaczy ze juz cos ma (jakis monitor), jesli ma 12 lat i juz jego pasja sa gierki to zle...ja bym mu rolki kupil porzadne i ochraniacze w tej cenie.... a nie lepszy monitor (wtedy to juz wogole gry go wciagna).. Popieram w 100%. Gry jako dodatek a nie podstawa. A monitor to w sumie jak najlepszy, z dobrą regulacją jasności, żeby był jak najmniej szkodliwy dla zdrowia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...