FaCeWaRRioR Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Moje kochane [PPC] Odpalając mojego kompa musze czekać ok 10s pikniecie z głośniczka a nastepnie nacisnąć reset Inaczej go nie moge odburzyć. Szukałem na forach .. w BIOSie też sie bawiłem ale nic nie wskórałem Chodzi o to by odpalać go normalnie tylko POWERem Config w sygnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 A jaki zasilacz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 A kable(te od power i reset) dobrze masz wpięte w płytę główną ?? od zawsze tak masz czy teraz się to zdarza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaCeWaRRioR Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zasilacz 550W firmy nie wiem xD Kable sprawdzałem i są dobrze taj jest od początku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 I się dziwisz, że nie chce wstać... Wymień zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaCeWaRRioR Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zasilacz Eurocase FSP550 http://www.zorn.pl/pdf/4325.pdf tutaj opis jak by ktoś chciał .. zzizzy ty mnie nie zrozumiałeś chyba właczam komputer tak 1 Power 2 10 sekund 3 pikniecie 4 reset 5 windows Stabilny jest nie zawiesza sie chodzi o to by właczać go tylko z powera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 A co się dzieje, kiedy nie wciśniesz RESETU po piknięciu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaCeWaRRioR Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 monitor w stanie czuwania jak przed włączeniem .. można czekać w nieskończoność a po resecie normalnie odpala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...