phoos Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 dobra wezmę DDR2, pójdę na Wasze propozycję, jak będę żałowac to już ch...zalowal to bedziesz jak zapakujesz ten zasilacz modecoma to takiego configu ;) ram DDR2 spokojnie daje rade, a za pare lat mozesz sobie najwyzej wymienic jak tak bardzo zalezy Ci na DDR3 Jak chcesz wydac 1000 na karte to faktycznie lepiej polowac gforce, jednak wydaje mi sie ze lepiej kupic tansza grafike (hd4850) i za 2 lata wymienic na nowsza a za zaoszczedzona kase troche poszalec :) nie samymi grami czlowiek zyje ^^D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubul Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 ciekawe jak chcesz to razem odpalić Sory taka pomyłka, płyta miała być pod ddr2, ale jeszcze zadzwonił do mnie gość i ramy ddr3 okazały się być droższe o 50 zł więc je dorzuciłem. <_< :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...