Value Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Wczoraj bylem w bialejdupie ale to szczegul (bylem tam nie jeden raz ) bo tam moja ciotka mieszka.... jedno co mi sei tam podoba to ze ciocia daje mi zawsze 500 zł. :D ale co muwilem o waszym za dup....u ale co tam tak sie rozgadalem poprostu cofam to co mowielem o waszym zadu.....(tu sei nie przeklina)... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 heeh no tak poscik za kolega ze Szczytna.. :) Prawde ze młodszy prawie dwa razy ale jednak.. :) oki co do tematu.. Jest t którys z kolei temat w który kros sie wypytuje o to :/ Ja robię tak.. wchodze do uzytkowników i sortuję icj.. :) według miejsc zamieszkania, kto chciał podac miejsce swego pobytu podal juz to ewnie przy rejestracji ;) Pisze bo chce mi sie dzis pisac i ponazekac :P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...