Gathorgan Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Więc gdy włączam obojętnie jaki film w BP wyskakuje mi taki błąd Nie można odtworzyć strumienia wideo: nie został znaleziony odpowiedni dekompresor. [0x00040257] [FileInfo] FileExtension=.avi FileSize=785470632 FourCC=XVID AudioTag=0055 [FilterRenderError] CLSID="{1B544C20-FD0B-11CE-8C63-00AA0044B51E}" Filter="AVI Splitter" Pin="Stream 00" [FilterRenderError] CLSID="{E436EBB5-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770}" Pin="Output" I leci sam dźwięk. To samo jest w winampie i WMP tylko wyskakują inne błędy po angielksu. Sytem świeżo po reinstalce-żadnych kodeków sam Best Pleyer. Proszę o pomoc. Filmy działają na 100% bo sprawdzałem te które oglądałem przed reinstalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Jak żadnych kodeków to nie ma się co dziwić, że filmy nie działają.. K-lite Mega i po sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gathorgan Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) Jak żadnych kodeków to nie ma się co dziwić, że filmy nie działają.. K-lite Mega i po sprawie Przed reinstalem też nic nie miałem zainstalowane, z tym że stary system, to był XP Pro a ten aktualny to jest XP HE. No nic już pobieram i zaraz zobaczę czy będzie działać... No powiem Ci że się zdziwiłem bo działa! :D Wielkie dzięki :) Szkoda ze nie macie tu piw albo pomógł ;) Jescze raz wielkie dzieki :) Edytowane 28 Grudnia 2008 przez Gathorgan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GNRTN Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 (edytowane) Witam, Jest tak (tylko dane dla tego problemu pomocne): windows vista home premium sp1 32-bitowy system operacyjny w momencie kiedy uruchamiam film (w byle którym odtwarzaczu) ekran robi się biały (jak za mgłą) i na dole wyskakuje wiadomość o zmianie schematu kolorów. Kombinowałem z tymi schematami i nic, do tego przeinstalowałem wszystkie kodeki i też nic. w czym leży problem? potrafi ktoś pomóc? Edytowane 6 Stycznia 2009 przez GNRTN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 z tym że stary system, to był XP Pro a ten aktualny to jest XP HETo akurat nie ma nic do rzeczy. Może WMP przy próbie sam sciągnał kodeki, albo zainstalowałeś jakiś odtwarzacz, który miał je zintegrowane i stąd wrażenie, że niczego nie instalowałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 GNRTN na jakim odtwarzaczu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GNRTN Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 (edytowane) GNRTN na jakim odtwarzaczu? Próbowałem na WMP, Allplayer i Subedit. Wszędzie ten sam problem. Jakieś pomysły w tym wypadku?? Edytowane 11 Stycznia 2009 przez GNRTN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...