meilbox Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) Witam toche trywialne pytanie ale czy mi się to opłaca w sensie odczuwalnego przyrostu.... wymiania nic mnie nie bedzie kosztować. ten E7300 lata na ok 3.7-3.8Ghz na 1.35V może na 4Ghz w pracy nie miałem lepszych pamieć niż ddr2 667...:P różnica w Spi 1M to ok 3sek. (13-14) w porównaniu do kompa z siga... gram jedynie w CS:S + obróbka video . P.S. moje chłodzenie ma mega !@#owe zapiecie więc nie uśmiecha mi się go tak bez powodu ściągać ;p Edytowane 28 Grudnia 2008 przez meilbox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 jak za darmo to wymieniaj bez zastanowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Odczujesz i to znacznie. Po pierwsze poza MHzami masz więcej cache (2MB więcej), po dwa nizszy pobór prądu (na ciszy to zauważysz). Jak dla mnie nie ma co się zastanawiać. PS jeśli jeszcze raz będzie okazja wymienić E7xxx na E2160 to ja jestem chętny na takie coś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Właśnie jakby dało radę to ja mogę swojego e4500 wymienić z chęcią ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...