Gość igrok Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 nie no, napewno zeby sie dowiedziec... chociaz zawsze sie jakis znajdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak_PL Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 lenistwo niektorych jednostek jest jednak wyjątkowo upierdliwe przyznasz mi racje chyba :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 nie no nieprzzecze, problem w tym ze nizawsze ktos cos robi z lenistwa... jest tez inny aspekt: jak ktos ma modem to niezawsze stac go na 1 (i wiecej) godzine szukania/czytania, nawet odpowiadanie na forum jest trudne na modemie... ja od lutego nabilem niecale 200 postow jak od 4 dni mam stalke to juz ponad 50 nabilem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak_PL Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 no tak modem =wysokie opłaty = internet w polsce :) to jedna sprawa ale jezeli gosc pisze jak odmontowac dyskietke to wybacz ale wystarczy mu ok 2-3 minut i znajdzie strone gdzie jest napisane co jak i dlaczego. moglby powiedzmy zapytac dlaczego tak a nie inaczej to bym go zrozumiał ale jak sie to robi... zenada.poza tym w internecie powstaje tyle stron o linuxie (chyba przybywają w szeregu geometrycznym;p) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...