lukmek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Chciałem ponownie wrócić do świata komputerów stacjonarnych z laptopa :) Mam możliwość kupna po bardzo dobrej cenie pamięci GoodRam oparte o kości D9GTS :razz: Stąd moje pytanie: czy posiadając ok. 550 zł można kupić dobrą płytę, która nadawałaby się do OC ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 MSI P45-8D / Gigabyte EP45C-DS3R. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek123 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) DFI LAN PARTY DK P45-T2RS PLUS co o tym sadzicie ? aaaaa ddr3 sorry Edytowane 30 Grudnia 2008 przez marek123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Jak DDR3 to bardziej by i7 pasował niż s775 ale to już wyższe koszta.Na 775 to ta płyta co Miguel polecił będzie dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 lukmek, jeśli DDR3 nie jest wymuszone platformą (i7) to temat DDR3 sobie odpuść. Puki co różnica jest tylko w cenie, w wydajności to bajki rzędu błędu pomiarowego. Jeśli cena taka okazyjną to jedynie sens zakupu DDR3 taki by sprzedać je z zyskiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Jak możesz mieć za dobrą cenę to je weź i sprzedaj potem:P Zawsze coś zarobisz. W innym wypadku sądzę że to jeszcze nie jest era DDR3, musimy na to chyba jeszcze troszkę poczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...