kloonej Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Nie wiem czy to przeoczenie czy nikt tu jeszcze nie wspominał o CS2D? Najpopularniejszy szuter sieciowy doczekał się nowego świeżego spojrzenia na jego temat. Gra dwa de oferuje nie gorszą od pierwowzoru grywalność, prostą acz wdzięczną grafikę w rzucie izometrycznym i oczywiście godziny świetnej zabawy (no... przynajmniej dla mnie i mnie podobnych). Oficjalny adres to: http://www.cs2d.com/. Zachęcam do gry i czekam na serwerach. Edytowane 30 Grudnia 2008 przez kloonej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ściągam, instaluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) W normalnego CS'a się pogrywało :D Trzeba to też obczaić :P Ściagam ;) BTW dajcie jakieś IP ;p EDIT: Wywala błąd: Edytowane 30 Grudnia 2008 przez Manhunt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloonej Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Dodać jeszcze należy że gra jest całkowicie i absolutnie darmowa, dynamicznie się rozwija, w poprzednich dniach wyszła wersja 0.1.1.0, co wskazuje na to, że jest to beta, ale nie ma w niej bugów, przynajmniej ja jeszcze na żadnego nie trafiłem, a całość jest spójna i dopracowana. Jako wskazówkę dodam, że warto się zarejestrować na stronie producenta http://www.unrealsoftware.de/, doda nam to do puli serwów także te wyłącznie dla zarejestrowanych użytkowników. Edytowane 30 Grudnia 2008 przez kloonej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Pierwsza gra i już zostałem zmiażdżony przez PRO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Dobra, moze pozniej ktos stworzy gre? Ja mam dobre lacze, ale umiejetnosci niewiele ;) ps. ma ktos pojecie czemu nie moge dokupic amunicji? Zero reakcji.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Niech ktoś (komu działa) spakuje swojego cs'a i wrzuci na jakiś serwer bo mi ten co podał @kloonej nie działa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Serwer UP. Name: PurePC pass: ppc widać go? Edytowane 30 Grudnia 2008 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ja go nie widze... Ale dopiero za chwile dokonam rejestracji. http://www.unrealsoftware.de/get.php?get=cs2d_0110_win.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Fuck ta wersja też nie działa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Heh, to juz nie wina gry, uwierz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloonej Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Oto moja własna paczka, u mnie śmiga jak szalona: http://rapidshare.com/files/178242946/cs2d.zip.html Co do kupowania amunicji nie mam pojecia dlaczego, ja w każdej chwili mogę dokupić, aa!!! może kupujesz tuz po kupieniu broni? bo broń ma max ammo przy kupnie. Serwa nie widzę póki co. Może po IPku pójdzie, podaj. EW. Walcie na ten IP 217.113.225.64, założyłem póki co serv. (hasło: ppc) Edytowane 30 Grudnia 2008 przez kloonej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) twojego też nie widać :| Przekierowałeś porty? Edytowane 30 Grudnia 2008 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloonej Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ale nie widać czy nie możesz się połączyć z tym IP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 widać na czerwono Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) kloonej: Aktualizowales dzis gre? Nie moge sie polaczyc.. Dopiero po odznaczeniu w filtrze by pokazywal gre w tej samej wersji pojawia sie Twoja gra... ok, zrobilem serwer i bylo dobrze... Pozniej mozemy popykac. Edytowane 30 Grudnia 2008 przez Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Mam chęć pograć a nie działa żadna paczka xD ŻAL. Nie będę formata przecież robił :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloonej Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) TAK. Aktualizowałem do najnowszej wersji. Hmmm. @Manhunt może jakiś tryb zgodności czy coś? Na pewno nie jest to wina aplikacji. Edytowane 30 Grudnia 2008 przez kloonej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Bawiłem się z trybem zgodności i ustawiłem na 2000 i nic nie dało ;/ DAMN IT... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 kloonej sprawdz to i daj znać jaki wynik dostałeś http://www.utorrent.com/testport.php?port=36963 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloonej Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) KUUURR... niby nie otwarty. Error! Port 36963 does not appear to be open. Już się zagubiłem. A może tak: 192.168.1.106:36963 Edytowane 30 Grudnia 2008 przez kloonej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Serwer musi być UP jak sprawdzasz A odblokowałeś? Edytowane 30 Grudnia 2008 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloonej Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 No starałem się PFConfigiem ale coś chyba nie wyszło tym bardziej że pierwszy raz tego używałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Jelsi uzywasz peerguardian to moze go wylacz, przynajmniej na czas sprawdzania przekierowania portu ;) Poza utp musi byc oczywiscie tcp.. ;) U mnie dziala bardzo dobrze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Może ktoś inny postawi? Jacek? Edytowane 30 Grudnia 2008 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloonej Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Nie no zrobiłem wszystko jak się należy, ręcznie wszystko poustawiałem i nic kicha nie widzi serwa. Było by miło jakby ktoś spróbował u siebie. @Manhunt na stronie cs2d.com jest jakieś faq, może coś wydiggujesz? Ja pasuje na razie, ide <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> szałer, a wy chłopaki działajcie. bbl Edytowane 30 Grudnia 2008 przez kloonej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Ja próbowałem ale mam 2 routery jakoś dziwnie połączone i też lipa. To wchodzimy na serwer wf || WarFighter do ct. Ja już tam jestem Edytowane 30 Grudnia 2008 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Teraz planuje grac w robaki ;) Pozniej mozliwe, ze najdzie mnie ochota na csa. Gdyby byla opcja postawienia serwera dedykowanego z przekazaniem praw opa komus z was...;) Ja po prostu wole zajac sie czym innym niz graniem w te gre przez pare godzin... ps. u was tez to forum sie wlecze? Puste strony wyswietla co kilka wejsc...itd.. :/ Edytowane 30 Grudnia 2008 przez Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloonej Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 można postawić serwa dedykowanego, na stronie .com jest coś o tym a w downloads jest do ściągnięcia. u mnie forum okej. kurcze niech coś się stanie (jakiś cud) gra fajna i lekka, ludzie chętni, szkoda by było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Ameryki to nie odkryłeś. Gralem w to już dość dawno. Nie wiem czy akurat w tą wersję, ale pamiętam, że był to też CS w 2D. Widok z góry. Można było grać po Lanie i była to świetna zabawa w przerwie miedzy graniem w CS 1.6 i StarCraft. :) Edytowane 30 Grudnia 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...