kloonej Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 (edytowane) Ty też nie zarzuciłeś niczym świeżym, jak wygląda i czy jest ok już wiemy <_< a to kiedy w to grałeś nie ma znaczenia dla wątku, tym bardziej że nie podzieliłeś się tym z ludźmi na forum, a przecież fajna gra była. To ja proponuję inne rozwiązanie, dopóki nie powstanie nasz serwer, ja dorzucam sobie taga [ppc], może się odnajdziemy. Edytowane 31 Grudnia 2008 przez kloonej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoq87 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 (edytowane) Założyłem serverka zwie się PurePc.pl - Server :P :) Mam nadzieje, że go widać. Zapraszam do gry :) Jesli ktos ogarnia ustawienia servera i wie jak coś zmienić żeby było lepiej to niech się odezwie :) Edytowane 31 Grudnia 2008 przez smoq87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloonej Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Jest i dziamie, tylko zdejmij fog of war, na początek przynajmniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoq87 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 (edytowane) Jest i dziamie, tylko zdejmij fog of war, na początek przynajmniej :) oki fog of war zdjete. Tryb gry - standard. Bez hasła. 18 osób max :) Miłej gry życze all :] btw. Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak działa CS2D Viewer ?? niby wpisuje ip i port ale nic sie nie dzieje ? :| a serwek stoi ocb? Edytowane 31 Grudnia 2008 przez smoq87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloonej Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 To teraz trzeba się zgadać na masowe granie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoq87 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 To teraz trzeba się zgadać na masowe granie. Zapraszam na serwer "PurePc.pl - Welcome!" IP. 192.168.1.2:36963. Serw 24h :) Mapy standardowe, laser i rpgwar wyłączone. Przyjemnego grania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 (edytowane) Nie wiem czy wszyscy widzieli, ale jest aimbot i speedhack :( Niestety psuje to całą rozgrywkę. O ile speedhacka widać na pierwszy rzut oka, to aimbota już ciężko wypatrzyć. ps. Dzięki za serwerek, ostatnio tłumy na nim siędzą. edit: IP. 192.168.1.2:36963Z tym IP to raczej nikt sie nie połączy :) Edytowane 4 Stycznia 2009 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoq87 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Nie wiem czy wszyscy widzieli, ale jest aimbot i speedhack :( Niestety psuje to całą rozgrywkę. O ile speedhacka widać na pierwszy rzut oka, to aimbota już ciężko wypatrzyć. ps. Dzięki za serwerek, ostatnio tłumy na nim siędzą. edit: Z tym IP to raczej nikt sie nie połączy :) a sorki za ip, zapomniałem że wy widzicie moje zewnętrzne a ja na swoim drugim kompie lokalne :) już się poprawiam: 89.77.23.237:36963 co do aimbotów i speedhacków to na razie nie ma (chyba?) żadnego anticheata :/ jak cos będzie to dajcie znać włacze na serwku :) Jak macie jakieś fajne mapki to dajcie linki. Z chęcia wrzuce jak się przyjmą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloonej Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 (edytowane) no ja skromnie i po cichu powiem, że właśnie wczoraj skończyłem fajną mapkę, akurat na testy!! ale podrzuce ci dopierojak do chaty zajdę, gdyż nie mam chwilo jak jej wrzucić na RS, a poza tym właśnie mam do przyjęcia kilka setek mobilnych inteli :P (jak co dwie godziny :P ) ------------ dobra wróciłem do domu i oto obiecana mapka by me: http://rapidshare.com/files/180229378/maps.zip.html Edytowane 6 Stycznia 2009 przez kloonej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoq87 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 dobra wróciłem do domu i oto obiecana mapka by me: 3188194[/snapback] dobra wróciłem do domu i oto obiecana mapka by me: http://rapidshare.com/files/180229378/maps.zip.html Hmm da się zrobić na serwie żeby ludzie mogli ściagac mape? bo jezeli nie to na razie nie będe jej wstawiał na serw bo nikt jej nie będzie miał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloonej Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 to dziala w automacie, jak nie masz, to zaciaga od razu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoq87 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 to dziala w automacie, jak nie masz, to zaciaga od razu. no tak myślałem, ale jak chciałem wejść przez głównego kompa na którym nie wgrałem mapki to wywalło mnie że nie mam mapki i bla bla bla. Nie ściągneła się sama :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zagrałem w tą grę, Jak dla mnie jest ... słaba? Przypomina mi Tibię, tyle że mamy broń palną. Chyba jestem jednym z tych, dla których grafika, to rzecz stosunkowo ważna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoq87 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 osobiście też wole wydanie Cs'a w 3d. 2d jakoś do mnie nie przemawia, zagram sobie z 10min i wychodze ;) może już za stary jestem na gry ;P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloonej Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 oczywiście to kwestia upodobań, mnie wiele przyjemności sprawia ta nienachalna gierka, prosta na odstresowanie, za to ją lulbię ale nie każdy tego szuka w grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 a cheaterow nie brakuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoq87 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 a cheaterow nie brakuje :) mogliby już wypuścić jakiegos antycheata... bo to co sie dzieje na serwach to przechodzi ludzkie pojecie... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoq87 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Szukam ludzi do administrowania serwerem PurePc.pl - chodzi głównie o to żeby był porzadek na serwerze oraz żeby banować "cziterów". Chętnych proszę o kontakt na priv lub nr. gg: 8462923 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...