Havoc Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Macie może jakiś pomysł? Staram się coś u sąsiadki wymodzić ale nawet hijack nie chce mi się uruchomić nie wiem czemu :/ Internet działa działa i nagle umiera po x minutach. Żadna strona się nie otwiera, w ogóle nie reaguje, wyświetla cały czas jedno i to samo, bez nawet próby ładowania innej strony. Pomaga restart PC. Wyjście imho reinstalka, ale wolałbym go po prostu jakoś odsyfić. Tylko że spyboot, nod, niczego nie znajdują. Co jeszcze pozostaje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 W awaryjnym z obsługą sieci to samo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 A nie sprawdzałem :oops: Rozważmy teoretycznie co jeśli będzie działać lub nie będzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viroos18 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Czy sąsiadka używa jakiegoś routera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 (edytowane) NIe. Sieć osiedlowa radiowa. Do tego jakaś kostka przejściówka z kabla antenowego pod kartę wi-fi na Rj45 i wpięta do sieciówki. edit: poszedł reinstal, może pomoże ;] Edytowane 4 Stycznia 2009 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...