K0para Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 (edytowane) Witam, Mam problem, po instalacji Frameworka 3.0, 3.5 wszystko się sypie tzn nie uruchamiają się niektóre aplikacje, głównie gry objawia się to w ten sposób, że po kliknięciu 2xmyszką na ikonę komp się zwiesza (freez) przestaje reagować tylko wydobywa się dźwięk z głośniczka systemowego podczas klikania myszką. Streszczę moją sytuacje: xp sp2 + framework 2.0 - ok XP sp2 + framework 3.0,3.5 - wszystko ok. xp sp2 + pobrany sp3 + framework 3.0, 3.5 - wszystko się sypie. xp sp2 + pobrany sp3 odinstalowanie framework 3.0, 3,5 - wszystko ok xp sp2 odinstalowany sp3 + framework 3.5 - wszystko ok Pomyślałem że potrzebny mi winxp od razu z sp3, więc zainstalowałem xpsp3 i po instalacji frameworka 3.5 dalej lipa. 2 lata nie instalowałem systemu bo jakoś sobie radziłem z problemami, ale to mnie przerosło. Wszystko się zaczęło po instalacji GTA IV które niestety wymaga sp3 + framework 3.5. W sumie to nie wiem czy to sp3 czy framework, ale jedno z drugim nie chce działać. Niech jakaś mądra głowa coś poradzi bo nie mam do tego już siły. Edytowane 5 Stycznia 2009 przez K0para Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jesli chodzi o GTA i Frameworki to ja to rozwiazalem w taki sposob ze wylaczylem .NET Runtime Optimization Service [akurat u mnie ta usluga wystepowala dwa razy] i wszystko zaczelo dzialac tak jak powinno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0para Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Tylko że mi większość gier nie chodzi, nawet 3dmarka nie mogę uruchomić, a tą usługę mam tylko jedną jak ją wyłączę to efekt taki sam. Muszę odinstalować frameworka 3.0, 3.5 i zostawić 2.0 i wtedy jest wszystko ok, ale gta nie chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...