haziaj Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Mam mały dylemat. I prosze o podpowiedź na jakich podzespołach. złożyć kompa. Wiem że zdania są podzielone. To ma byc komputer do gier , przerabiania filmów i zdięć. Obecnie mam starego dziadka piecioletniego i do internetu sie nadaje. Jest niezawodny od począdku jego uruchomienia.A to jego parametry:Nazwa płyty głównej Gigabyte GA-7VT600(-L):Typ procesora AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+:GeForce 6800 GS.i zaslacz 500 W. Wiem ze idzie się do sklepu, lub salonu komputerwego i zakupuje sprzet. Ale gdy spyta się informatyka to każdy mówi co innego.Wiadomo chce zarobic kase. Napewno ktoś zapyta ile przeznaczsz na taki zakup. No okło 3000. Zgóry dziękuję i przepraszam za niby proste pytanie ale ja też jestem (DIADEK) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Teraz najbardziej opłacalny jest zestaw oparty o procesor Intel'a. Zajrzyj do przyklejonych tematów w dziale co kupić. Wybierz jakiś zestaw, ewentualnie go poprawimy/ czy coś . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...